Добавлен:
17.10.11 в 19:11
Просмотров: 6498
На кухне у: 6
Приготовили: 0
О рецепте конфет "Чупа-чупс по-взрослому"
Известный рецепт конфет с новым прочтением.
Ингредиенты:
печенье юбилейное | 300 г |
сгущённое молоко | 7 ст. л. |
3 ст.л. в шоколадное тесто, 4 ст.л. в кокосовое | |
какао-порошок | 3 ст. л. |
кофе растворимый | 1 ст. л. |
орехи грецкие | 0.5 стак. |
масло сливочное | 100 г |
кокосовая стружка белая | 100 г |
морковь вареная | 1 г |
вода | 5 ст. л. |
коньяк | 9 ст. л. |
3 ст.л. в шоколадное тесто, 3 ст.л. в кокосовое, 3 ст.л. для замачивания моркови | |
ванильный сахар | 1 шт |
сахар | 1 ст. л. |
Приготовление конфет "Чупа-чупс по-взрослому"
- Шаг 1 1 Кокос прогріти зі гущеним молоком і ванілним цукром протягом 1 хвилини. Додати коньяк.Розтерти з маслом.
- Шаг 2 2 Печиво розтовкти на дрібну крихту,додати посічені горіхи, згущене молоко, какао,каву, воду і закип"ятити.Домішати коньяк.
- Шаг 3 3 Масу викласти на целофан, зверху теж викласти лист целофану. За допомогою скалки розкатати тісто товщиною 0,5 см.
- Шаг 4 4 Варену моркву порізати тоненькими скибочками і замочити на 1 годину в коньяці з цукром. На розкатаний шоколадний пласт викладаємо кокосови.
- Шаг 5 5 Зверху- рідко розкладаємо підготовлену морквину. За допомогою целофану(як суші) скатуємо рулет. Загортаємо його у целофан і ставимо у холодильник на 1 годину. Нарізаємо скибками 1 см.
- Комментарии (6)
-
Добавить комментарий
Всего комментариев: 6Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
- Вконтакте (1)
очень весело))))
Дякую, Тань!
Фантастика!
Очень симпатично!
Красиво так! Необычно! И вкусно!!!
бомба